Företagarrådet

Företagarrådet - de egenföretagande veterinärernas gren inom Sveriges Veterinärförbund.

För egenföretagare finns det många frågor utöver de rent veterinärmedicinska som kan dyka upp i vardagen.

Företagarrådet erbjuder ett förmånligt medlemskap i Företagarna (www.foretagarna.se), - läs mer om detta längre ned på sidan! - där ditt företag blir medlem och du har tillgång till kostnadsfri juridisk rådgivning på telefon under kontorstid, från Företagarnas jurister som är specialiserade på företagarfrågor. Företagarna erbjuder även medlemsförmåner och försäkringar för dig och ditt företag.

Företagarrådet anordnar Kurs i Företagande med olika teman som berör dig som egenföretagare, alltifrån marknadsföring och bokföring till prissättning och kroppsspråk. En prisvärd tvådagarskurs fredag till lördag med gott om möjlighet till nätverkande.

Företagarrådet är även behjälpligt i förbundets remisshantering som rör remisser med företagarfokus.

Ledning
Johanna Habbe, Åseda, rådsledare och förbundsstyrelseledamot,
johanna.habbe@svf.se, tel.: 0707-969474.
Karoline Uppström Wahn, personlig suppleant till Johanna Habbe.

Samarbete med Företagarna
Genom samarbetet med Företagarna får Företagande rådet tillgång till professionell rådgivning i företagarfrågor och ett brett nätverk. Företagarna är Sveriges största organisation för företagare och representerar över 70 000 företagare med 260 lokalföreningar runt om i landet.

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige.
Genom Företagarnas storlek har de förhandlat fram avtal som gör att medlemmarna kan spara mycket pengar. Medlemmarna får tillgång till förmåner och rabattavtal som normalt bara storföretagen har. Läs mer om, frågorna som Företagarna driver.

Missa inte Företagarpodden
Varje onsdag släpps ett nytt avsnitt av #företagarpodden. Här diskuteras vanliga, udda och aktuella ämnen som berör dig som företagare. Programledare är Günther Mårder, vd på Företagarna, som gästas av intressanta företagare m.fl. och varannan vecka är det Juristerna svarar där juristerna i Företagarnas Juridiska Rådgivning svarar på juridiska frågor. Läs mer och lyssna på, foretagarna.se/foretagarpodden

Företagarna erbjuder sina medlemmar:
Tidningen Företagaren - Sveriges största affärsmagasin"Företagaren" för dig som driver företag direkt i din brevlåda 6 gånger per år.

Förmånliga försäkringspaket - Specialanpassade försäkringar för dig som företagare, dina anställda och ditt företag till förmånliga priser, läs mer här

Kostnadsfri juridisk telefonrådgivning - Obegränsad juridisk rådgivning per telefon utan kostnad.
Mer omfattande juridisk hjälp till medlemspris. Läs mer om, vanliga frågor och svar i rådgivningens FAQ.

Många rabatterbjudanden anpassade till dig som företagare - För aktuella erbjudanden, läs mer här

Uppdaterades senast 07 februari 2024