Veterinärmötet 2022

Annons 2022 Liten
Sveriges Veterinärförbunds årliga Veterinärkongress har de senaste två åren varit digital på grund av pandemin. Även 2022 planeras ett helt digitalt event, Veterinärmötet 2022, lite mer avskalat än vad kongressen varit de senaste åren och med fokus på veterinärmedicinska föreläsningar.

Veterinärförbundets veterinärmedicinska råd (VMR) utformar och har huvudansvaret för det vetenskapliga programmet vid Veterinärkongressen. VMR består av fem sektioner:  Hästsektionen, Sektionen för djur i forskning, Sektionen för veterinär folkhälsa, Smådjurssektionen och Husdjurssektionen.

Veterinärmötet 2022 hålls den 27-29 oktober, och kommer att utgöras av föreläsningar sammansatta till kurser som kommer ansöka om godkännande inom specialistutbildningarna. Veterinärmötet riktar sig som alltid till veterinärer inom alla olika grenar av yrket. Syftet är att mötet ska vara en fortbildningsmöjlighet såväl som en mötesplats för landets veterinärer. Vi hoppas därför att 2023 års kongress kommer att kunna anordnas fysiskt och återigen bli en samlingsplats för alla kollegor. Till dess, varmt välkomna på det digitala Veterinärmötet 2022!

  • Tema: Patienter, klienter och nya förutsättningar.
  • Helt digitalt med fokus på de vetenskapliga steg-1 programmen.
  • Kryssa fritt mellan samtliga symposier!

Plattformen kommer vara öppen för våra deltagare den 27-30 oktober. I år kommer vi således inte ha några digitala montrar eller sponsringspaket.

Program (klicka på bilden)

Kontakt: kongress@svf.se

 

Uppdaterades senast 05 maj 2022